Termeni si Conditii

UTILIZATORUL Reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, care a acceptat termenii si conditiile prezentului SITE. 


UTILIZAREA SITE-ULUI - Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre gossipbeauty.ro , produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de gossipbeauty.ro  ca fiind de interes pentru UTILIZATORI. SC Internet Creative Solutions SRL-D este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia. UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale SC Internet Creative Solutions SRL-D, prevazute de legislatia in vigoare.


 

Drepturile de autor (Copyright)Intregul continut al website-ul www.accesorii-gsm.info , incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Internet Creative Solutions SRL-D sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe website-ul www.accesorii-gsm.info , sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail: office@accesorii-gsm.info
SC Internet Creative Solutions SRL-D nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la accesorii-gsm.info sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. SC Internet Creative Solutions SRL-D nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.


SC Internet Creative Solutions SRL-D nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul accesorii-gsm.info, acestea fiind puse la dispozitia SC Internet Creative Solutions SRL-D de catre furnizori.


Informatiile incluse pe accesorii-gsm.info au caracter informativ si sunt puse la dispozitie cu buna credinta, din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa office@accesorii-gsm.info, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.


accesorii-gsm.info isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).


Confidentialitatea datelor


Respectam confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale referitoare la magazinele noastre si brandul gossipbeauty.ro  ( SC Internet Creative Solutions SRL-D ).


 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Internet Creative Solutions SRL-D are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.


Garantia produselor 


Toate produsele comercializate de catre site-ul nostru: www. accesorii-gsm.info , beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.


Informatii despre produs 


Ne straduim sa redam cat mai exact culoarea produselor afisate pe site, insa culoarea pe care o vedeti dumneavostra depinde de monitorul utilizat si de setarile acestuia. NU suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare intre cea afisata pe monitorul Dumneavoastra si cea a produsului. De asemenea, toate pozele produselor si toate paletele de culori/nuantele aferente sunt din sursa furnizorului autorizat al fiecarui brand in parte. Producatorul fiecarui brand in parte este raspunzator pentru eventualele diferente de nuante dintre produsele expuse online sau produsele de catalog si produsele din realitate. De asemenea, exista poze ale produselor realizate in studiourile noastre de fotografie ( studiourile accesorii-gsm.info ), poze pentru care ne asumam toata raspunderea. 


Ne rezervam dreptul de a refuza pentru retur toate produsele care prezinta urmatoarele: produse testate, fara etichete intacte, cu sigilii rupte, sterse ori desprinse, produse "atinse" sau produse cu orice fel de modificari fizice, lipsuri cantitative, lovituri, ciobituri, zgarieturi sau socuri. 


 Ne rezervam dreptul de a schimba pretul produselor fara o notificare prealabila. Ne asumam raspunderea ca valoarea comenzii NU se va modifica dupa confirmarea telefonica a acesteia sau prin emailul de confirmare la adresa specificata de dumneavoastra la inregistrare. 


Ne rezervam dreptul de a anula comanda clientului cu o notificare telefonica sau prin email in cazul in care produsele din comanda acestuia nu se mai afla pe stoc (stocul nostru sau depozitul furnizor) sau in cazul in care produsele care ar fi trebuit sa fie trimise sunt respinse pentru a fi livrate din depozitul furnizor. 


Preturile afisate pe site includ TVA.


 RETURNAREA PRODUSELOR  


 Ordonanta Guvernului nr130/2000 prevede urmatoarele: 


"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. 


Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". 


  Art. 7. - (1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga: 


    a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator, daca au fost indeplinite prevederile art. 4;In termen de 10 zile de la primirea coletului poti returna produsele cumparate si primesti banii inapoi, costul transportului este suportat de Client. 


Nu se accepta pentru returnare produsele desigilate, testate sau incercate, produse care prezinta modificari fizice, lipsuri cantitative, lovituri, ciobituri, zgarieturi, socuri, etc. Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.


Produsele comercializate pe acest site sunt in perfecta concordanta cu normele si cerintele europene aplicabile la aceasta data inclusiv pe teritoriul Romaniei.


1. Produsele sunt importate si provin de la producatorii al caror nume il reprezinta.


Termene de returnare a banilor


Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care accesorii-gsm.info este informat de catre client cu privire la decizia acestuia de a returna produsele. 


Litigii 


Orice litigiu aparut intre Utilizatori si SC Internet Creative Solutions SRL-D va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. 


Dispozitii finale 


SC Internet Creative Solutions SRL-D isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale prevederilor semnalate, precum si orice modificari asupra site-ului  www.accesorii-gsm.info , structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.